Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu?

Jaksatko arjessa? Saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi? Mitä voisit tehdä terveytesi tueksi?

Health Concept Analyzer -ravintoainemittauslaitteella on mahdollista mitata jopa 13 hyvinvointisi osa-aluetta kehosta. Esim.:

* Vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet

* Happoemästasapaino

* Ihon hyvinvointi

* Ruoansulatus

* Sydän ja verisuonet

* Aivot ja keskushermosto

* Raskasmetallit

* Immuunijärjestelmä 

Mitä on magneettiresonanssianalyysi?

Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Magneettiresonanssianalyysi tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehon aineiden tutkimiseen. Se mittaa tutkittavan aineen reaktiovoimakkuuden ja -tavan ja määrittää niiden poikkeavuuden normaalista vertaamalla reaktiota muihin aineisiin. Magneettiresonanssi on Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikka.

Mittauksen suorittaa koulutettu ammattilainen. Mittaaja tekee asiakkaalle analyysin, kirjallisen raportin sekä suosituksen kehosi hyvinvoinnin parantamiseksi. Saat myös ennen mittausta täytettäväksesi MSQ-kaavakkeen, eli aineenvaihdunnan oirepistekartoituksen jota on yksi työkalu funktionaalisessa ravintoterapiassa. 

Mittalaite ei anna lääketieteellistä diagnoosia, eikä sillä mitata sairauksia. Mittaus tapahtuu siten, että mitattava pitää kädessään sensoria, joka kerää muutaman minuutin aikana tietoa elimistön toiminnoista. Laite mittaa sekä kunkin testattavan aineen aiheuttaman reaktion voimakkuuden että reaktiotyypin. Se vertaa tuloksia viitearvoihin, joiden avulla voidaan tunnistaa poikkeavat reaktiot.

Mittauslaitetta ei käytetä sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline. Analyysin avulla päästään helposti jäljille, mikäli kehossa on hoitoa vaativia ongelmia.

Huom! Mittausta ei voida tehdä jos mitattavalla on sydämentahdistin tai olet raskaana.

Jos olet ottanut koronarokotteen, rokotteen ja mittauksen välillä olisi hyvä olla 1 kuukausi. 

Mittauksen hinta 50 euroa/1 tunti.

AJANVARAUKSET 044 53 66 593 TAI TÄSTÄ LINKISTÄ

Voit kysyä lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

Copyright©2022 Anne Tapio