Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu?

Ravintoainemittaus QUANTUM-laitteella

Sähkömagneettisen resonanssin mittauslaite mittaa ja analysoi kehon lähettämiä elektromagneettisia frekvenssejä, taajuuksia.

Ihmiskehon jokainen solu lähettää heikkoja sähköimpulsseja, jotka ovat mitattavissa. Laitteen tietopankkiin on tallennettu tuhansia eri taajuusspektrejä niin terveistä soluista kuin sellaisistakin soluista, joissa värähtelytaajuus on muuttunut esimerkiksi jonkin solulle tärkeän aineen matalan pitoisuuden tai puutteen vuoksi. Näitä koottuja tietopankkeja käytetään bioresonanssilaitteiden ohjelmissa.

Bioresonanssilaitteiden toimintaperiaate ja historia

Kädessä pidettävällä laitteella lähetetään kehoon tiettyjä taajuuksia tai taajuuspaketteja, joiden kokoonpanot riippuvat mitattavasta asiasta (esimerkiksi vitamiini, mineraali, kehon happamuustilanne jne). Mikäli solua rasittaa esimerkiksi jonkin aineen puute, solun/solukon takaisin koneelle lähettämät värähtelytaajuudet ovat muuttuneet terveeseen soluun/solukkoon verrattuna.

Saksalaiset tiedemiehet, mm. Reinhold Voll 1950- ja 60-luvulla sekä Paul Schmidt 1970-luvulla ymmärsivät, miten elektromagneettinen säteily toimii ja kehittivät menetelmän, jolla sitä pystytään mittaamaan.

Solunjakautumiseen ja solujen uusiutumiseen kuuluu vaihe, jolloin solutuman atomien elektronit varautuvat. Varautumisvaiheen aikana solusta voidaan mitata sähkömagneettisia aaltoja. Aikuisen kehossa jakautuu yhdessä sekunnissa noin 25 miljoonaa solua ja minuutissa uusiutuu noin 100 miljoonaa verisolua.

Sähkömagneettisten aaltojen signaalit kuvaavat ihmisen kehon aineenvaihduntaa, toisin sanoen kehon terveydentilaa, juuri mittaushetkellä. Tulos on suuntaa antava tarkkuuden ollessa noin 90%:n luokkaa.

Nämä ihmisen kehosta lähtevät heikot sähkömagneettiset värähtelyt eli signaalit ovat mitattavissa herkällä kädessä muutaman minuutin ajan pidettävällä sensorilla ja teknisen vahvistamisen jälkeen niitä voidaan analysoida tietokoneella tarkemmin. Mittausmenettelyssä käytetään apuna matemaattisia Fourier'n sarjoja ja saatuja mittaustuloksia verrataan laitteelle tallennettuihin lukuisiin normaaleihin viitearvoihin.

Tietoa elintoiminnoista

Sähkömagneettisen spektrin kartoittaminen mittauslaitteella tarjoaa tietoa juuri mittaushetken tilanteesta elimistössä. Se on siten uusi keino pitää huolta omasta terveydestä.

Mittauslaite ei ole tarkoitettu sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline esimerkiksi elämänmuutoksen tukemisessa ja hallinnassa.

Mittaamalla kehon sähkömagneettista resonanssia voidaan saada helposti tietoa elintoimintojen häiriöistä, koska laite tunnistaa herkästi poikkeavan tilan, jo silloin kun noin kymmenessä solussa on toiminnallisia häiriöitä. Näin voidaan ajoissa sulkea pois mahdollinen kehon epätasapainotila, korjata sitä koulutetun ammattihenkilön tukemana ja vaalia tietoisesti omaa terveyttä.

Sähkömagneettisen resonanssin mittauslaitteita on saatavilla monelta eri valmistajalta, kuten HCA (Health Concept Analyzer), Quantum, Mora. Laitteet ovat yleistyneet Euroopassa ravintoterapeuttien, Heilpracktiker'ien- ja myös monien lääkäreiden tutkimusvälineiksi.

Lähde: PÜR kauppa

Voidaankin siis todeta, että Quantum resonance magnetic analyser -laiteessa yhdistyvät lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot.

Quantum resonance magnetic laite tutkii esimerkiksi seuraavia osa-alueita:

 • sydän ja verisuonet
 • suoliston ja vatsan toiminta
 • maksan toiminta
 • hormonit ja välittäjäaineet
 • vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet
 • luuston kunto
 • pH-tasapaino
 • raskasmetallit
 • kilpirauhasen toiminta
 • rasvahappotasapaino

Quantum mittaus on todella monipuolinen ja kattava, joten mittauksen tulosten tulkintaan tulee varata aikaa 1 tunti. Ennen mittausta lähetän sinulle täytettäväksi ravintoterapiassa käytössä olevan aineenvaihduntakaavakkeen (MSQ-kaavake).

Mittausta ei voi tehdä jos sinulla on sydämentahdistin tai olet raskaana. Jos kehossasi on useita keinoniveliä, ne voivat vaikuttaa mittaustuloksiin.

Tietoa testattaville:

 1. Ennen mittausta ei saa nauttia alkoholia kahteen päivään ennen mittausta. Kahvia ei kannata nauttia 3 tuntiin ennen mittausta ja ruokailu myös 3 tuntia ennen mittausta ei ole suositeltavaa.  Lääkärin määräämien lääkkeiden käyttöä ei saa keskeyttää.
 2. Työskentele ja nuku normaalin rytmisi mukaisesti kaksi päivää ennen testiä.
 3. Jos olet harrastanut raskasta liikuntaa, lepää 2-3 tuntia ennen testiä.
 4. Pukeudu väljiin ja lämpimiin vaatteisiin.
 5. Poista metalliesineet, korut sekä sulje elektroniset laitteet ennen testiä. Puhelin ei saa olla taskussa, eikä myöskään avaimet.
 6. Rentoudu, ole puhumatta ja hengitä rauhallisesti testin ajan.
 7. Testi tehdään pitämällä mittausyksikköä kädessä, ei tarvitse muuta kuin istua rennosti. Testi ei ole verikoe.

Mittauksen hinta on 55 euroa. Varaa vähintään tunti aikaa. 

Hintaan kuuluu mittaustulosten sekä MSQ-kaavakkeen tulkinta sekä yleistä ruokavalioneuvontaa. Annan myös ravintolisäsuositukset.


AJANVARAUKSET MA - TO KLO 9-17 NUMEROSTA 044 53 66 593 TAI SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA TÄSTÄ

Jos olet ottanut minkä tahansa rokotteen, mittauksen ja rokotteen ottamisen välillä tulee olla vähintään 1 kuukauden varoaika. Jos olet myös käynyt jossain lääketieteellisessä toimenpiteessä, olisi hyvä pitää kuukauden väli mittaukseen. 

PERUUTTAMATTOMISTA AJOISTA PERIN PUOLET HOIDON/PALVELUN HINNASTA.

Voit kysyä lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

Copyright©2022 Anne Tapio