Energiahoito

Ihmiskunnan vanha tietämys perustuu ymmärrykseen, että kaikkia ihmisiä ympäröi näkymätön energia. Tätä energiaa kutsutaan länsimaissa elämänvoimaksi, bioenergiaksi tai eetterikehoksi. Idässä tämä energia on tunnettu jo vuosituhansia nimillä prana, chi tai ki.

Energiahoito on yleisnimitys hoidoille joissa käytetään käsien välityksellä ohjattua energiaa hoidettavan auttamiseksi. Energiahoidossa energia hakeutuu aina siihen kohtaan, mikä on ihmisen omassa tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Energiahoito on hoitomuoto jossa hoitaja toimii eräänlaisena energiakanavana. Energiaa virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan ilman, että hänen tarvitsee luovuttaa omaa energiaansa. Energiahoidon oppiminen on helppoa ja sen käyttö on yksinkertaista ja kuitenkin tehokasta. Energiahoito on riippumaton hoidettavan elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä.

Energiaa virtaa meissä kaikissa luonnostaan ja kaikilla on myös myötäsyntyinen kyky käyttää eli kanavoida energiaa. Valitettavasti useimmilla aikuisilla nämä energiakanavat ovat tukossa. Energian kierto saattaa heiketä esimerkiksi sairauden tai stressin vuoksi ja se saattaa aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Energiahoidon avulla on mahdollista avata energiatukkeumia ja edesauttaa kokonaisvaltaista paranemista. Hoidon aikana käydään läpi kehossa olevia tukoksia ja autetaan niitä avautumaan. Samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää.

Energiahoito elvyttää kehon ja mielen omia parantavia voimia. Hoidon kulku on rauhallinen ja se noudattaa jokaisen omaa luonnollista tapaa purkaa jännityksiä. Turvallinen ilmapiiri antaa mahdollisuuden katsoa rauhassa omia tunteitaan. Hoidon aikana voit kohdata itsesi fyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena ja kulkea kohti parempaa oloa. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla hoitopöydällä. Voit rentoutua ja ottaa aikaa vain itsellesi. Useat kokevatkin energiahoidon erittäin rentouttavana hoitona ja siihen voi myös nukahtaa.

Energiahoidot sopivat erinomaisesti täydentämään perinteisiä hoitomenetelmiä. Energiahoidoissa on näkemys, että noin 70-80 % kaikista sairauksista on alkujaan psyykkisiä ja loput esimerkiksi ammattitaudeista ja onnettomuuksista johtuvia tai ikääntymisen mukanaan tuomia (tähän kyllä voidaan vaikuttaa omilla valinnoilla ja toiminnalla).

Energiahoidon vaikutuksista voidaan mainita:

  • elämänilon ja harmonia lisääntyminen
  • energiatukkeutumien avautuminen
  • paranemisprosessien nopeutuminen
  • luovuuden lisääntyminen
  • syvärentoutus joka voi poistaa stressiä
  • kuona-aineiden poistuminen kehosta voi nopeutua
  • yleinen voimien lisääntyminen
  • kivut ja säryt voivat helpottua

Kun asiakkailta on kysytty tuntemuksiaan energiasta hoidon aikana, niin useimmat sanovat kokeneensa rentoutumisen ja hyvän olon tunteen. Jotkut ovat tuoneet esille sen, että on vaikea ilmaista sanoin sitä, millä tavalla olo tuntuu paremmalta hoidon jälkeen. Hoidettavilla on ollut kokemuksia syvästä hiljaisuudesta jossa tietoisuus ulkoisista tapahtumista sekä ajasta, että paikasta häviävät. Hoidon jälkeen mieli on seesteinen ja keho levännyt. Kokonaisvaltainen hyvänolon tunne on myös yleistä.

Hoito kestää noin 45 minuuttia ja 15 minuuttia jutellaan hoidosta ja hoidettava saa vettä. Hoidon hinta 50 euroa, TAI hoito 30 min ja 15 min jutellaan hoidosta 40 €.

HINNAT SISÄLTÄVÄT ARVONLISÄVEROA 24 %

Ajanvaraukset MA - TO klo 9 - 17 sekä PE klo 9 - 13  numerosta 044 43 66 593 TAI SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA TÄSTÄ LINKISTÄ  

PERUUTTAMATTOMISTA AJOISTA PERIN PUOLET HOIDON/PALVELUN HINNASTA.

Jos olet ottanut minkä tahansa rokotteen hoidon ja rokotteen ottamisen välillä pitää olla vähintään 1 kuukausi varoaika. Samoin jos olet käynyt jossakin toimenpiteessä, olisi hyvä pitää kuukauden varoaika. 

Voit kysyä lisäkysymyksiä yhteydenottolomakkeen kautta

Copyright© 2023 Anne Tapio