Loppuelämän hyödyt - 28 päivässä

Loppuelämän hyödyt ovat kiistattomat - CellRESET muuttaa hyvinvointisi. Näin on tapahtunut jo kymmenille tuhansille ihmisille ympäri maailmaa - sinä et ole poikkeus.

CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka aktivoi hidastuneen aineenvaihdunnan, puhdistaa kehoa - keho tuottaa taas energiaa eli väsymys kaikkoaa ja kehosi omilla paranemisprosesseilla on mahdollisuus lähteä käyntiin.

Tämä voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu. Tee muutos!


Yli 70 prosenttisesti monista elämänlaatua laskevista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon.

Oletko valmis panostamaan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, tällöin CellRESET on sinua varten!
Oletko kyllästynyt huonoon oloon? Oletko motivoitunut muutokseen?
Me olemme sinua varten!


Entä, jos et lähdekään CellRESET-ohjelmaan mukaan?

  • Olet 28 päivän kuluttua edelleen samassa pisteessä kuin nyt - mikään ei ole elämässäsi muuttunut. Olet yhä turhauttavassa ravintotiedon villissä viidakossa. Painosi on entinen, housusi kiristävät ja olo vetämätön.
  • Nukut yösi huonosti; olet väsynyt, huonolla tuulella ja alakuloinen. Käyt joko "räjäyttämässä pöntön" tai vastavuoroisesti käyt pöntöllä vain ehkä kerran viikossa. Olet edelleen sokeri- tai hiilihydraattikoukussa.
  • Käännä suuntasi kohti onnellisempaa ja parempaa arkea. Tee päätös koko elämänmittaisesta muutoksesta nyt.

Varaa TÄSTÄ aika 15 minuutin ilmaiseen kartoitukseen (ajanvarauksessa nimellä MSQ kaavakkeen ilmainen konsultaatio puhelimitse)

Kartoitusta varten sinun tulee täyttää MSQ lomake joka on meidän funktionaalisen lääketieteen ravintoneuvojien yksi tärkeä työkalu. Kaavakkeeseen pääset TÄSTÄ

Oma muutoskuva

Minä tein ensimmäisen kerran cellRESET ohjelman syksyllä 2015. Olin tuolloin tosi huonossa kunnossa, sillä olin ollut tilassa jossa oli ilmanlaatuongelmia, olin väsynyt ja masentunut yrittäjä joka ei nukkunut juuri ollenkaan. Olin joutunut lopettamaan terveyskauppani kesällä 2015 juurikin noiden ilmanlaatuongelmien vuoksi. 

Ongelmia oli myös kilpirauhasen ja silmieni kanssa johtuen juurikin hometiloista. Nivelreumani oli melko hyvässä tasapainossa ja varsinaista reumalääkitystä ei ollut enää ollut puoleen vuoteen mutta särytön en ollut. 

CellRESET muutti aika paljon oloa ja eloa. Tarkempaa kuvasta en voi antaa, ettei tulisi niitä kuuluisia terveysväittämiä.