Life Coach valmennus (ratkaisukeskeinen valmennus)

Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, joka auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa.

Valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Toisin sanoen valmennettavan kanssa keskitytään innostavan tavoitteen rakentamiseen, hänen itsensä johtamiseen sekä menestystekijöidensä vahvistamiseen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valmennuksessa keskitytään vahvasti itse yksilön valmentamiseen, jolloin itsetuntemus lisääntyy, omat vahvuudet kirkastuvat ja kyky rakentaa polku kohti tavoitetta onnistuvat.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse.

Valmennusta voi hyödyntää monipuolisesti. Sitä voi hyödyntää minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voi käsitellä myös erilaisia ristiriitatilanteita, opetella päästämään irti menneestä tai löytämään mielenrauhaa elämäänsä. Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluaa oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotaan ja löytää elämälleen merkityksellisyyttä.

Työyhteisöissä valmennusta voi hyödyntää tiimityön parantamiseen, esimiestaitojen kehittämiseen ja toimivampaan viestintään. Se sopii myös työhyvinvoinnin lisäämiseen, ilmapiirin parantamiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä menestykseen luomiseen.
Valmennusta voi tehdä sekä yksilöille että ryhmille.
Valmennuksen tavoitteena on yksilö, joka tuntee itseensä, tiedostaa tavoitteensa ja onnistuu saavuttamaan sen.
Nyt neljä valmennuskertaa 40 euroa/krt. Normaalisti 60 euroa/krt. 

Valmennukset voidaan suorittaa etänä tai livenä. Jos olet ottanut koronarokotteen, rokotteen ja tapaamisemme välillä olisi hyvä olla 1 kuukausi.

Palautteita asiakkailtani

Onnistunut vuorovaikutus, tekee yhteistyöstä onnistuneen.

Sain hyvää tukea tämänhetkiseen elämäntilanteeseen.

Hain vastauksia valmennuksella työmotivaatioon, mutta valmennuksen aikana nousi myös muutamia asioita, joita Annen kanssa käsittelin eteenpäin. Valmennus oli minulle erittäin hyödyllinen.  

Hyvä valmentaja, osaa kuunnella ja myös perustella asioita.

Minulle tärkeä prosessi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen.

Annen kanssa helppo puhua, hän osaa kuunnella, kysellä ja ohjata.

 Sai ajattelemaan eri näkökulmista asioita.

Minä olin jo aikaisemmin alkanut tehdä töitä itseni kanssa, joten siinä olin erilainen valmennettava varmaan, koska en ihan alusta aloittanut Annen kanssa. Annen kanssa keskustelut olivat minulle kuin terapiaistuntoja ja tänä aikana, jolloin ei minulla juurikaan ole sosiaalista kanssakäymistä niin tämä oli aivan kultaakin tärkeämpi. Sellaisista asioista mitä Annen kanssa keskustelin en keskustele kenenkään kanssa, joten sekin antoi minulle voimaa taas jatkaa eteenpäin.  

Paljon hyviä keskusteluita, joista sai uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseen.

 Valmennus auttoi löytämään omia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille.

Valmennus auttoi löytämään omia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille.

Annen läsnäolo oli valmennuksen aikana rauhallinen ja ammattitaitoinen. Hänen kanssaan oli mukava työskennellä.

Se juuri, että Anne antoi uusia näkökulmia, ideoita miten toimia, miten kohentaa itsetuntoa. Anne kuunteli, se oli tärkeää.

Anne on ihana ihminen, empaattinen, kysyy oikeat kysymykset ja eri kantilta, mitä itse on ehkä ajatellut, loistava elämänvalmentaja.

Hän kuunteli minua!  

RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS

55 € / 1 H

HINTA SISÄLTÄÄ ARVONLISÄVEROA 24 %

Ajanvaraukset MA - TO klo 9 - 17 sekä PE klo 9-13  numerosta 044 53 66 593 TAI SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA TÄSTÄ LINKISTÄ

PERUUTTAMATTOMISTA AJOISTA PERIN PUOLET HOIDON/PALVELUN HINNASTA.

Valmennukset voidaan tehdä myös etänä. 

Voit ottaa lähettää lisäkysymyksiä yhteydenottolomakkeen kautta

Copyright© 2023 Anne Tapio