Terveystestit

TEE-SE-ITSE -terveystestejä

Sivustolla olevat terveystestit ovat helppoja kotitestejä jokaisen testattavaksi. Voit tehdä testejä oman mielenkiinnon vuoksi tai mikäli sinulla on oireita ja haluat vahvistuksen, voivat nämä testit auttaa selvittämään syyn. 

Kotona tehdyt testit eivät korvaa lääkärin  testejä, mutta antavat viitteellistä tietoa kehon tilasta ja toiminnasta.

 

Voit tehdä testejä jo ennen yhteydenottoasi minuun, jolloin saan viitteitä kehosi toiminnoista.

Ole yhteydessä, minä autan sinua tukemaan terveyttäsi.

 

Hapoton maha on yleinen ongelma. Ikävimmässä tapauksessa vatsahappoa ei erity juuri lainkaan. Mahahapot ovat välttämätön osa tervettä ruoansulatusta vaikka närästyslääkemainokset pitävät mahahappoja vain närästyksen aiheuttajana ja lupaavat muuttaa hapot vedeksi.

Lue lisää

Kilpirauhasen ongelmissa tuijotetaan usein liikaa viitearvoja ja ongelmat jätetään hoitamatta vaikka ihmisillä olisi kilpirauhasen vajaatoiminnan oireita. Taustalla saattaa olla piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta lukuisine erilaisine oireineen.

Lue lisää

Joditesti

Jodin puutos on hyvin yleinen. Epäillään, että jopa 95 % suomalaisista kärsii jodinpuutoksesta. Jodi on ehdottoman tärkeä kaikille kehon rauhasille mm. rinnoille ja kilpirauhasen normaalille toiminnalle. Kilpirauhasen piilevä vajaatoiminta onkin tänä päivänä hyvin yleistä.

Lue lisää

Hiivasienen liiallisesta kasvusta suolistossa kehittyy hiivasyndrooma, jonka seurauksena on usein lukuisten eri oireiden synnyttämä oireyhtymä. Liikakasvun aiheuttavat elimistön omat hiivasolut, kyseessä ei siis ole kehon ulkopuolinen taudin aiheuttaja.

Lue lisää

Ajanvaraukset numerosta

Puh: 044-5366593

arkisin klo 10-17 

Vuomankatu 8

94700 Kemi

anne.tapio08@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Copyright Anne Tapio
REKISTERISELOSTE