Vitamiini- ja hivenainemittaus HCA-laitteella


Sähkömagneettisen
resonanssin mittauslaite mittaa ja analysoi kehon lähettämiä
elektromagneettisia frekvenssejä, taajuuksia.

Ihmiskehon jokainen solu lähettää heikkoja sähköimpulsseja, jotka ovat mitattavissa. Laitteen tietopankkiin on tallennettu tuhansia eri taajuusspektrejä niin terveistä soluista kuin sellaisistakin soluista, joissa värähtelytaajuus on muuttunut esimerkiksi jonkin solulle tärkeän aineen matalan pitoisuuden tai puutteen vuoksi. Näitä koottuja tietopankkeja käytetään bioresonanssilaitteiden ohjelmissa.


Bioresonanssilaitteiden toimintaperiaate ja historia


Kädessä pidettävällä laitteella lähetetään kehoon tiettyjä taajuuksia tai taajuuspaketteja, joiden kokoonpanot riippuvat mitattavasta asiasta (esimerkiksi vitamiini, mineraali, kehon happamuustilanne jne). Mikäli solua rasittaa esimerkiksi jonkin aineen puute, solun/solukon takaisin koneelle lähettämät värähtelytaajuudet ovat muuttuneet terveeseen soluun/solukkoon verrattuna.

Saksalaiset tiedemiehet, mm. Reinhold Voll 1950- ja 60-luvulla sekä Paul Schmidt 1970-luvulla ymmärsivät, miten elektromagneettinen säteily toimii ja kehittivät
menetelmän, jolla sitä pystytään mittaamaan.


Solunjakautumiseen ja solujen uusiutumiseen kuuluu vaihe, jolloin solutuman atomien elektronit varautuvat. Varautumisvaiheen aikana solusta voidaan mitata sähkömagneettisia aaltoja. Aikuisen kehossa jakautuu yhdessä sekunnissa noin 25 miljoonaa solua ja minuutissa uusiutuu noin 100 miljoonaa verisolua.


Sähkömagneettisten aaltojen signaalit kuvaavat ihmisen kehon aineenvaihduntaa, toisin sanoen kehon terveydentilaa, juuri mittaushetkellä. Tulos on suuntaa antava tarkkuuden
ollessa noin 90%:n luokkaa.


Nämä ihmisen kehosta lähtevät heikot sähkömagneettiset värähtelyt eli signaalit ovat mitattavissa herkällä kädessä muutaman minuutin ajan pidettävällä sensorilla ja
teknisen vahvistamisen jälkeen niitä voidaan analysoida tietokoneella tarkemmin. Mittausmenettelyssä käytetään apuna matemaattisia Fourier'n sarjoja ja saatuja mittaustuloksia verrataan laitteelle tallennettuihin lukuisiin
normaaleihin viitearvoihin.


Tietoa elintoiminnoista

Sähkömagneettisen
spektrin kartoittaminen mittauslaitteella tarjoaa tietoa juuri mittaushetken tilanteesta elimistössä. Se on siten uusi keino pitää huolta omasta terveydestä.Mittauslaite ei ole tarkoitettu sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline esimerkiksi elämänmuutoksen tukemisessa ja hallinnassa.


Mittaamalla kehon sähkömagneettista resonanssia voidaan saada helposti tietoa elintoimintojen häiriöistä, koska laite tunnistaa herkästi poikkeavan tilan, jo silloin kun noin kymmenessä solussa on toiminnallisia häiriöitä. Näin voidaan
ajoissa sulkea pois mahdollinen kehon epätasapainotila, korjata sitä koulutetun ammattihenkilön tukemana ja vaalia tietoisesti omaa terveyttä.


Sähkömagneettisen resonanssin mittauslaitteita on saatavilla monelta eri valmistajalta., kuten HCA (Health Concept Analyzer), Quantum, Mora. Laitteet ovat yleistyneet Euroopassa ravintoterapeuttien, Heilpracktiker’ien- ja myös monien lääkäreiden tutkimusvälineiksi.

Lähde: PÜR
kauppa


HCA-laite mittaa seuraavat osa-alueet:

- sydän- verisuonet (esim. viskositeetti, sepelvaltimon elastisuus)

- suolisto, ruuansulatustoiminta (entsyymit, vuotava suoli)

- stressi, palauttaako uni, yleinen jaksaminen

- kehon ph, nestehukka

- vitamiinit

- kivennäis- ja hivenaineet

- aminohapot

- koentsyymit (esim. Q10, biotiini, foolihappo)

- raskasmetallit (esim. lyijy, elohopea, kadmium, arseen)

- luuston kunto

- sähkömagneettinen säteily, torjuna-ainejäämät

- iho

- immuunijärjestelmä


Ennen mittausta lähetän sinulle täytettäväksi ravintoterapiassa
käytössä olevan aineenvaihduntakaavakkeen (MSQ-kaavake). Tämä kaavake tulee olla mukanasi valmiiksi täytettynä.


Mittausta ei voi tehdä jos sinulla on sydämentahdistin
tai olet raskaana. Jos kehossasi on useita keinoniveliä, ne voivat vaikuttaa mittaustuloksiin.

Tietoa testattaville:


Ennen mittausta ei saa nauttia alkoholia, kahvia
eikä terveyteen vaikuttavien ruokia eikä lääkkeitä kaksi päivää ennen testiä. Lääkärin määräämien lääkkeiden käyttöä ei saa keskeyttää.

Työskentele ja nuku normaalin rytmisi mukaisesti kaksi päivää ennen testiä.Jos olet harrastanut raskasta liikuntaa, lepää 2-3 tuntia ennen testiä.

Pukeudu väljiin ja lämpimiin vaatteisiin.Poista metalliesineet, korut sekä sulje elektroniset laitteet ennen testiä. Puhelin ei saa olla taskussa, eikä myöskään avaimet.

Rentoudu, ole puhumatta ja hengitä rauhallisesti testin ajan.

Testi tehdään pitämällä mittausyksikköä kädessä, ei tarvitse muuta kuin istua rennosti. Testi ei ole verikoe.Mittaukset HCA-laitteella

1 h/50 euroa. MSQ-kaavakkeen tulkinta. Katsotaan kaikki 13 osa-aluetta. Saa yleistä ravintoneuvontaa ja suositukset ravintolisiin.

Mittauksia suositellaan tehtäväksi noin 3-4 kk välein. Uusintamittausten hinnat 20-35 euroa, riippuen mittauksen laajuudesta ja siihen kuluneesta ajasta.

Ajanvaraukset numerosta 044-5366593 arkisin klo 10-17 tai nettiajanvarauksen kautta klikkaamalla TÄSTÄ


PERUUTTAMATTOMISTA AJANVARAUKSISTA PERIN 50 % PALVELUN HINNASTA.