KÄYKÄÄHÄN KATSOMASSA FACEBOOK SIVUILLANI, KETKÄ KAIKKI SUOMALAISET URHEILJAT LUOTTAVAT FITLINE TUOTTEISIIN

*************************************************************


Katso tästä uusin urheilukuvasto

Urheilukuvasto 2018

*************************************************************


ETSIMME SM-, EM- TAI MM-TASON URHEILIJOITA TUOTETESTAUKSIIN!

Oletko sinä tai tunnetko urheilijan, joka menestyksensä perusteella luokitellaan Suomen tai maailman eliittiin? Oletko MM- tai EM-tason urheilija, maajoukkueen jäsen, Olympiaurheilija, liigapelaaja/ joukkueurheilija (esim. SM-liiga) tai Suomenmestari?

Haemme huippu-urheilijoita mukaan PM Internationalin urheiluohjelmaan tekemään tuotetestauksia FitLine ravintolisillä.
FitLine on ammattiurheilijoiden suosikki jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja nyt PM International etsii testiryhmään lisää huippu-urheilijoita. Tuotteet ovat doping turvallisia ja ainoana tuotesarjana Kölnin listalla. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja puhtaudesta (GMP-standardi/TUV).

Olet etsimämme urheilija mikäli haluat parantaa suorituskykyäsi, saada vahvemman immuunipuolustuksen, paremman paineensietokyvyn, nopeamman palautumiskyvyn ja huomattavasti paremman kestävyyden.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä testaamaan huippulaadukkaita tuotteita (sponsoroinnin arvo n. 1000 €). Nykypäivän vaatimustaso nousee jatkuvasti ja huipulle tähtäävän urheilijan on vastattava yhä vain kasvaviin vaatimuksiin. Tämä on sinun tilaisuutesi!

yhteydenotot
dipl.ravintoneuvoja Anne Tapio/Tmi Anne Tapio
puh. 044-5366593
anne.tapio08@gmail.com

Käy lukemassa täältä, miksi minä suosittelen FitLine tuotteita kaikille; niin urheilijoille kuin meille "tavallisille" ihmisille. Tuotteet sopivat siis vauvasta vaariin ja ne on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön.

Myös joukkueurheilijat voivat hakea ohjelmaan.


FitLine ja urheilijat

FitLine tuotteet ja laatu