PUHDISTAVA LIFE DETOX

Life Detox-jalkakylpylaite ei paranna sairauksia tai vammoja. Sen tehtävänä on auttaa kehoa tasapainoon ja auttaa kehoa itseään poistamaan siihen kertyneitä kuona-aineita.Puhdistusmenetelmän avulla voidaan turvallisesti jamiellyttävästi poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapainoa.

Detox-jalkakylpy perustuu suolan ja sähkön ominaisuuksiin. Kun jalkakylpyvedessä on pienempi suolapitoisuus kuin kehossa, ihosolujen puoliläpäisevä kalvo alkaa osmoosin avulla työntää ulos nestettä tasoittaakseen suolapitoisuuden. Nesteiden mukana poistuu kuona-aineita. Kehoon johdettava pieni sähkömäärä tehostaa kuona-aineiden poistumista eli kehon puhdistumista.

Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anioni-virtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon. Life Detox jalkakylpyhoito perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja asapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.

Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä, jotka happamoittavat kehoa. Puhdistavan jalkakylvyn aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Jaloissa on yli 200 ihohuokosta, joiden kautta poistuu fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita. Puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

Kun kuona-aineita poistuu kehosta kudokset ja punasolut saavat paremmin happea ja uutta energiaa. Keho reagoi hoitoon tehostamalla sinne kertyneiden ylimääräisten kuona-aineideneritystä myös maksan ja munuaisten kautta. Keho jatkaa puhdistumista jopa 72 tunnin ajan virtsan, suoliston ja ihon kautta.

Esimerkkejä puhdistuksen vaikutuksista ja hyödyistä:

* energisoi ja auttaa stressitilanteissa

* positiivinen vaikutus muistiin* positiivinen vaikutus unen laatuun

* edesauttaa aineenvaihduntaa ja toimii painonhallinnan tukena

* parantaa vastustuskykyä ja immuunijärjestelmää

* tehostaa maksan ja munuaisten kuonanpoistojärjestelmää

* auttaa poistamaan limaa sekä hiivaa elimistöstä

* lisää kehon happipitoisuutta

* tehostaa ravinteiden imeytymistä

* vähentää tulehduksia ja nesteen kertymistä

* nopeuttaa toipumista sairauksista ja vammoista

* auttaa lievittämään kipua ja jännitystä

* lieventää kuukautis- ja vaihdevuosioireita

* nuorentaa ja energisoi koko kehoa

* positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin, esim. auttaa akneen ja ryppyihin

Life Detox-jalkakylvyn käyttö:

Jalkakylpy kestää 30 minuuttia kerrallaan. Puhdistusten välillä on pidettävä 2-3 päivän tauko.

Parhaimman hyödyn saat 6-10 yhtäjaksoisesta hoidosta. Sen jälkeen puhdistushoitoa on hyvä jatkaa kerran kuukaudessa ylläpitohoitona.

Ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai muu pattereilla toimiva laite kehossa, joille on tehty elinsiirto, sairastavat epilepsiaa tai jotka käyttävät immuunijärjestelmään hidastavia lääkkeitä.

Ei myöskään raskaana oleville eikäimettäville, eikä henkilöille joilla on kilpirauhasen toimintahäiriöitä (liikatoiminta, vajaatoiminta ei haittaa). Jos sinulla on kehossasi rautaa, saattaa hoidon aikana tuntua kuumotusta niissä kohdissa, joissa rautaa.

HINNASTO:

30 MIN / 35 EUROA

3 X HOITOJAKSO 96 € (a 32 €)

5 x HOITOJAKS0 150 € (a 30 €)

HOIDON VOI TEHDÄ KAHDELLE IHMISELLE YHTÄAIKAA.