Tapahtumakalenteri

Ravinnon voima-luento Maanantai  25.3.2019 - Kemin Joogastudio klo 18-20

HOIDATKO SAIRAUTTA VAI TERVEYTTÄ?

Korkea verenpaine, ylikierroksilla käyvä hermosto, univaikeudet, koholla oleva verensokeri, suolisto-oireet, huono olo, ylipaino... Kovin tavallisia oireita, joita usein vain painamme villasella - "nehän kuuluvat elämään ja ikään" Käydään punttisalilla, jumpassa, lenkillä, avannossa ja hoidetaan näin itseään. Hienoa! 👍🎯

Mutta, mitä jos ihminen samanaikaisesti varmistaisi keholleen välttämättämät ravintoaineet ja antaisi sitä polttoainetta mitä miljardit solut kehossamme oikeasti tarvitsevat? Sitä, millä keho lopulta kuitenkin käy. (Mitä tapahtuu jos laitat bensa-autoon dieseliä? Tai toisinpäin?)
70-80% ihmisen terveydestä on kiinni ravitsemuksesta, välttämättömien ravintoaineiden puutoksista, suoliston kunnosta, immuniteetista. Kehossa lymyävästä hiljaisesta tulehduksesta...

Vaikka tietoa on paljon, emme toimi kuitenkaan tiedon pohjalta. Syy siihen miksi mitään ei tehdä, on se, että ajatellaan kaiken olevan liian vaikeaa, liian monimutkaista. Ajatus, että jotain pitäisi muuttaa on liian suuri askel. Ei jaksa. Ei kiinnosta. Helpompaa tehdä asiat niin kuin on aina ennenkin tehnyt. Tai syynä voi olla se, että ei ole rahaa. Rahaa löytyy yllättäen kuitenkin karkkipusseihin, mäyräkoiriin, viinipulloon, päivittäiseen pullaan, einesaterioihin tai pikaruoka-annokseen, uusiin vaatteisiin, lottokuponkiin, ässäarpaan... Priorisointikysymyksiä.

Jos terveyden hoitamista pidetään kalliina, niin sairastaminen se vasta kallista onkin...Tai syynä voi olla se, että nyt ei ole hyvä hetki. On tulossa rippijuhlia, häitä, hautajaisia, työmatkoja. On työstressiä. Ei pysty keskittymään kun on kiire. "Odotellaan parempia aikoja aloittaa."

Tai syynä voi olla se, että ei vaan usko Ravinnon voimaan. On kokeiltu jo "kaikki". Skeptisyys kaikkea uutta kohtaan. Vain lääke on oikeaa hoitoa. Lääke on sairauden hoitoa. Ravitsemus on terveydenhoitoa. Kumman sinä valitset - haluatko hoitaa sairauttasi vai terveyttäsi?

Kun haluat työkalut jotka toimivat, tule kuulolle. Se vie sinulta 2 h aikaa, mutta voi muuttaa paljon.

#ravinnonvoima#feelgood
#ilmainenluento#keminjoogastudio#
keminrautatieasema#terveellinenruoka#lääkkeetön#funktionaalinenlääketiede#