cellRESET terveysohjelma

TEHOKAS 28 PÄIVÄÄ KESTÄVÄ RAVINTO-OHJELMA, JOKA TEHOSTAA MAKSAN TOIMINTAA, RAUHOITTAA SUOLISTON JA KÄYNNISTÄÄ AINEENVAIHDUNNAN

Tuntuuko että kaikki kuurit on jo kokeiltu?

Keho on tukossa, kilot tiukassa ja energiat vähissä?
Turvottaako ja vääntääkö vatsaa, särkeekö joka paikkaa?

Ahdistaako kireät vaatteet ja pöhöttynyt olo?

Vai liikutko ja syötkö terveellisesti, mutta voit silti huonosti?

NYT on aika tehdä asialle jotain! Anna itsellesi mahdollisuus voida hyvin! Yli 70 000 ihmistä ympäri maailman on jo tehnyt cellRESET -ohjelman ja kokenut sen huikeat vaikutukset - koe sinäkin!

Syöt 4x päivässä vatsa täyteen puhdasta ja laadukasta ruokaa, nukut hyvin ja käytät tukena luonnonmukaisia ravintolisiä, jotka turvaavat ravintoaineiden saannin ja imeytymisen.


MIKSI CELLRESET?

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Yli 70 prosenttisesti kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua laskevista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon.

Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu! Tee muutos!

Oletko valmis panostamaan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

CellRESET aineenvaihdunaohjelma:

* Purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä

* Aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa

* Pudotat painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana

* Sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta

* Tasapainottaa hormonitoimintaa

* Rauhoittaa suolistoa

* Tehostaa maksan toimintaa

* Puhdistaa kehoa

* Pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

PUHDISTUS ELI AKTIVOINTIVAIHE

Puhdistusvaihe on 28 päivää, mutta positiiviset vaikutukset huomaat jo 5-10 päivän jälkeen. Painon painonpudotus, lisääntynyt energia ja parempi uni tulevat nopeasti ohjelman aloituksen jälkeen. CellRESET-ohjelman ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava mahdollisimman tarkasti, jotta keho voi tasapainottua.

OPTIMOINTIVAIHE

Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa seuraavat 2-3 kuukautta vähähiilihydraattista, puhdasta ja prosessoimatonta ruokavaliota, jonka aikana sinulla kuitenkin on selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

ELÄMÄNTAPAVAIHE

28 päivän puhdistusvaiheen ja optimointivaiheen jälkeen sinulle on tullutkin jo tapa syödä hyvää ja puhdasta ruokaa. Voit tehdä uudestaan 28 päivän puhdistusvaiheen milloin tahansa. Erityisesti sitä suositellaan, jos sinulla on vielä painonpudotustarvetta. Muutoin suositus on tehdä 28 päivän vaihe kerran vuodessa.

TEHOKAS SYSTEEMI

VALKOISET PÄIVÄT

Syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia ja siemeniä.


VIHREÄT PÄIVÄT

Valkoisten päivien ateiroihin lisätään vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät.


PUNAISET PÄIVÄT

Normaaliin elämään kuuluvat juhlatarjoilut ja herkuttelupäivät.

TAKUUVARMAT TULOKSET

cellRESET -ohjelmassa ei käytetä lainkaan suolaa eikä suolaa ja sokeria sisältäviä elintarvikkeita. Tervellisen ravinnon lisäksi aineenvaihduntaa tuetaan käyttämälläohjelmaan tarkoitettuja ravintolisäjuomia, jotka sisältävät keholle tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita, suolistolle tärkeitä maitohappobakteereja, kuituja ja ruuansulatusentsyymejä, maksalle ja munuaisille tärkeää yrttiteetä sekä aminohappoja ja omega-kalaöljyjä.

Ohjelma on tehty sinulle helpoksi ja takuulla toimivaksi. Tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjeita! Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Toki uusien tapojen ja rutiinien opettelu vaatii itsekuria ja vaivaakin, mutta se kannattaa! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä ovat esimerkkinä yli 10 000 suomalaista, jotka ovat ottaneet CellRESETin omakseen. CellRESET-ohjelmasta tulee monille elämäntapa – tulokset tulevat hämmentämään sinut!

MITÄ CELLRESET MAKSAA ?

CellRESET - ohjelmassa maksat ohjelmassa käytettävistä ravintolisistä. Ohjeet, henkilökohtainen valmennus, videotallenteet, reseptit sekä vertaistuki suljetussa Facebook-ryhmässä sisältyvät hintaan.

PUHDISTUSVAIHE 28 PÄIVÄÄ

Hinta 218,09 € joka sisältää:

* Suolistojuoman, joka sisältää ruuansulatusentsyymit, kuidut, maitohappobakteerit sekä A-, C- ja E -vitamiinit, antioksidantit ja polyfenolit sekä kurkumiinin

* energisoivan B-vitamiinijuoman

* 9 mineraalia sisältävän juoman

* suolistoa tukevan probioottisen jogurtin

* maksaa ja munuaisia tukevan yrttiteen

* aminohapot

* omega-rasvahapot aivojen ja sydämen hyvinvointiin

OPTIMOINTIVAIHE 2. ja 3.kk


Hinta on 88,20€/kk (sis. suolistojuoman, b-vitamiinijuoman sekä mineraalijuoman)

Ravintolisät ovat korkealaatuisia, hyvin imeytyviä ja 100 prosenttisesti luonnollisia. Tuotteet valmistetaan luomulaatuisista kasviksista, ei geenimanipulointia, ei torjunta-ainejäämiä, raskasmetalleja tai muita kemikaaleja. Nestemäinen muoto takaa huipputehokkaan imeytymisen ja tuotteet ovat hyvänmakuisia.


Tuotteilla on 30 päivän kaikki-rahat-takaisin -TYYTYVÄISYYSTAKUU eli saat kokeilla tuotteita sekä ohjelmaan riskittömästi ja mikäli et ole tyytyväinen saat kaikki rahasi takaisin.