Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!


VALKOISET PÄIVÄT

Ohjelman ensimmäinen viikko koostuu VALKOISISTA PÄIVISTÄ, jolloin syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia.

Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

VIHREÄT PÄIVÄT

Viikot 2-4 koostuvat VALKOISISTA SEKÄ VIHREISTÄ PÄIVISTÄ, jolloin edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukana ovat vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät.

Ohjelma on tehty sinulle helpoksi ja takuulla toimivaksi. Tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjeita!

Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Toki uusien tapojen ja rutiinien opettelu vaatii itsekuria ja vaivaakin, mutta se kannattaa! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä ovat esimerkkinä yli 10 000 suomalaista, jotka ovat ottaneet CellRESETin omakseen. CellRESET-ohjelmasta tulee monille elämäntapa – tulokset tulevat hämmentämään sinut!

28 päivän jälkeen siirrytään OPTIMOINTIVAIHEESEEN joka on kehon vakauttamisvaihe painon ja saavutettujen terveyshyötyjen säilyttämiseksi. Optimointi kestää 2-3 kuukautta, jolloin noudatat opittua vähähiilihydraattista ruokavaliota. Sen aikana sinulla on kuitenkin selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja. Optimointivaihe on tärkeä, jotta saavuttuja terveyshyötyjä voidaan ylläpitää.

Optimointivaihe on tärkeä monessakin suhteessa. Kehon ja aineenvaihdunnan korjaus- ja muutosprosessit jatkuvat myös 28 päivän jälkeen. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa vähähiilihydraattista ja antitulehduksellista ruokavaliota. Vieläkin tärkeämpää on se oppi, minkä tulet ruokavaliota laajentaessasi huomaamaan! Kun optimoinnilla palautat vanhoja tuttuja ruokia takaisin ruokavalioosi, huomaat, mihin kehosi reagoi. Tämä on sinulle ennen kaikkea tärkeä TIETO siitä, mikä sinulle sopii ja mikä EI sovi.

28 päivän CellRESET-ohjelma muuttaa vanhoja ehkä piintyneitäkin tapojasi kuin huomaamatta - paljon parempaan ja terveellisempään suuntaan. Pienillä muutoksilla on iso merkitys loppuelämän elämänlaatuusi!
Ennen solujen puhdistusta myrkyt, kemikaalit, liiallinen verensokeri ja ylipaino johtavat väsymykseen.

28 päivän aikana tapahtuu elimistön puhdistuminen aineenvaihdunnan aktivoituminen ja immuunijärjestelmän rakentaminen.


KAIKKI ON KIINNI ENERGIASTA


2-3 kuukautta ovat helppoa elimistön vakauttamisvaihetta, jolloin opit, mikä on kehollesi hyväksi ja mikä aiheuttaa ongelmia

väsymys ja uupumus

ylipaino
hidas aineenvaihdunta
kipu ja jäykkyys
verensokeriongelmat
huono immuniteetti
masennus
hormonaaliset ongelmat
tulehdus
suolisto-ongelmat

LOPPUELÄMÄN HYÖDYT 28 PÄIVÄSSÄ

Onko sinun akussasi riittävästi virtaa?

ilo ja nauru

energisyys
hyvä mieli
hyvä ulkonäkö
terveys
normaalipaino
urheilu
voima ja vahvuus
aktiivisuus
perhe
onni

Loppuelämän hyödyt ovat kiistattomat - CellRESET muuttaa hyvinvointisi. Näin on tapahtunut jo kymmenille tuhansille ihmisille ympäri maailmaa - sinä et ole poikkeus!


CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka aktivoi hidastuneen aineenvaihdunnan, puhdistaa kehoa - keho tuottaa taas energiaa eli väsymys kaikkoaa ja kehosi omilla paranemisprosesseilla on mahdollisuus lähteä käyntiin.

Tämä voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu! Tee muutos!

Yli 70 prosenttisesti kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua laskevista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon.

Oletko valmis panostamaan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, tällöin CellRESET on sinua varten!

Oletko kyllästynyt huonoon oloon? Oletko motivoitunut muutokseen? Me olemme sinua varten!
Entä, jos et lähdekään cellRESET-ohjelmaan mukaan?
  • Olet 28 päivän kuluttua edelleen samassa pisteessä kuin nyt - mikään ei ole elämässäsi muuttunut.
  • Olet yhä turhauttavassa ravintotiedon villissä viidakossa. Painosi on entinen, housusi kiristävät, ja sinulla on edelleen samat riskit sairastua hoitoa ja lääkitystä vaativiin elämäntapasairauksiin.
  • Nukut yösi huonosti; olet väsynyt, huonolla tuulella ja alakuloinen.
  • Vatsaasi vääntää ja käyt monta kertaa päivässä ”räjäyttämässä pöntön” tai vastavuoroisesti käyt pöntöllä vain ehkä kerran viikossa.
  • Olet edelleen sokeri- tai hiilihydraattikoukussa.
  • Käännä suuntasi kohti onnellisempaa ja parempaa arkea. Tee päätös koko elämänmittaisesta muutoksesta nyt.