FitLine ravintolisät

Miksi suosittelen FitLine -ravintolisiä?

Fitline ravintolisät ovat saksalaisen suoramyyntiyrityksen PM International AG:n tuotemerkki. Yritys on toiminut Suomessa 22 vuotta, Saksassa 25 vuotta. Yritys valittiin vuonna 2015 Suomen vuoden suoramyyntiyritykseksi.


Fitline ravintolisät ovat ammattilaiskäyttöön suunniteltuja huipputuotteita mutta niitä voidaan käyttää vauvasta vaariin. Ne valmistetaan GMP-standardien mukaisesti kuten lääkkeet, suurin osa tuotteista on patentoitu ja ne sopivat myös huippu-urheilijoille, sillä ne eivät sisällä dopingaineita kts, Kölnin lista. Tuotteiden sisältöä myös testataan jatkuvasti Sveitsin Vitamiini-instituutin toimesta.

Tuotteiden taustalla on valtava tutkimustyö ja uusimpana yhteistyönä on LIST eli
Luxem­bourg Institute of Science and Technology. Täältä voit lukea lisää
tästä https://www.list.lu/


Tuotteet on valmistettu kaikkien säädösten mukaan ja tuotteiden takana on asiantuntija­tiimi joka koostuu useiden eri alojen asiantuntijoista: lääkäreistä, ravitsemustieteilijöistä, biokemisteistä, kemisteistä ja urheilutieteilijöistä.

Laadun tarkkailu on PM:lle erittäin tärkeää. Kuinka moni ravintolisien valmistaja antaa tuotteensa ulkopuolisen tahon tarkistettavaksi? FitLine tuotteiden tarkistuksen takana on riippumaton kolmas osapuoli eli TÜV SÜD ELAB GmbH.

Fitline Optimaalisetti päivittäiseen käyttöön sisältää maitohappobakteereja, ruuansulatusentsyymejä, kuituja sekä kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet hyvin imeytyvässä muodossa. Yhdessä oikean ruokavalion kanssa ravintolisät tuovat tärkeää tukeaa elimistön jokapäiväiseen toimintaan. Kaikki raaka-aineet saadaan suoraan kasviksista, marjoista sekä hedelmistä. Tuotteet ovat erittäin turvallisia käyttää ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön täydentämään ruokavaliota.

Olen ollut 10 vuotta tekemisissä erilaisten ravintolisien kanssa mutta nyt vasta minulla on toimivat tuotteet joita voin suositella sekä asiakkailleni, että läheisilleni.

Haluatko tietää lisää tuotteista? Lähetä minulle yhteystietosi niin olen sinuun yhteydessä.

Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta.

Rekisteröitymällä tukkuasiakkaaksi, saat ostoista 20 prosentin alennuksen.


Lisätietoa löydät allaolevista linkeistä
FitLine ja urheilijat:Täällä lisätietoa siitä miksi niin moni urheilija käyttää FitLine tuotteita:
Haen jatkuvasti tiimiini uusia henkilöitä jotka haluavat toimia hyvinvoinnin parissa sekä auttaa ihmisiä. Katso video ja ota minuun yhteyttä !